Prima pagină > Uncategorized > (VIDEO) Iurie Roşca: Avertizez puterea să pună capăt persecuţiilor împotriva PPCD

(VIDEO) Iurie Roşca: Avertizez puterea să pună capăt persecuţiilor împotriva PPCD

Fragment din conferinţa de presă ţinut de liderul creştin-democrat Iurie Roşca, marţi, 16 februarie 2010, la sediul central al PPCD din Chişinău (III)

În concluzie, aş vrea să menţionez următoarele: este o rugăminte şi un apel către vârfurile actualei puteri să încerce să facă un efort de voinţă, să încerce să se consulte, aşa cum fac ele de obicei netransparent şi la modul cel mai enigmatic în interiorul alianţei de guvernământ, şi să pună capăt persecuţiilor împotriva mea şi a altor colegi ai mei, pentru că, din câte suntem informaţi, sunt şi alte dosare pe punctul de a fi lansate împotriva noastră.

Dacă aceste persecuţii nu vor înceta, vă rog să mă credeţi că Partidul Popular Creştin Democrat va relua acţiunile de protest masive, energice şi eficiente. Acesta este avertismentul pe care îl face PPCD şi vă rog să fie luat în serios. Spre deosebire de alte partide politice, PPCD face doar demonstraţii paşnice, civilizate, corecte, legale şi euroconforme.

Un alt avertisment pe care vreau să-l fac este că începând cu această zi toate instituţiile internaţionale şi toţi demnitarii care contează în ierarhiile organizaţiilor internaţionale, ca şi organizaţiile specializate în apărarea drepturilor omului, vor fi sesizate cu regularitate asupra acestor abuzuri.

Aş vrea foarte mult să sper că noua încercare de a reduce la tăcere PPCD şi de a distruge organizaţia noastră politică va dura foarte scurt, iar vocile rezonabile din cadrul puterii vor reduce aceste obsesii la zero sau, cel puţin, le vor diminua.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: