Prima pagină > Eveniment > Filat, ultimul unionist

Filat, ultimul unionist

Acest articol a fost preluat de pe portalul agenţiei Hotnews, care, la rândul său, face referire la un blog, numit, destul de inspirat, Hay Davay. Etica profesională ne obligă, la fel cum a procedat şi sursa noastră, să specificăm că acest articol reprezintă o farsă şi, prin urmare, trebuie considerată ca atare, pentru ca nu cumva, Doamne fereşte, să se creadă (întrucât informaţia de start este una reală), că şi ştirea de mai jos este, la fel, una reală. Lectură plăcută.

După interviul acordat filialei din Chişinău a gazetei comsomoliştilor uresesişti, Mihai Ghimpu se salută cu subalternii numai prin „Zdrasty” şi vorbeşte cu nepotul Dorin exclusiv în limba rusă. Dorin nu prea înţelege ce spune moşul, dar îl înţelege perfect în calitate de cetăţean al statului multinaţional, polietnic şi policultural moldovenesc. Ş-apoi cât se poate numai în română şi în română. Te doare capul de atâta română, cu atât mai mult cu cât nici măcar moldovenească nu e româna asta. În plus, s-a hotărât şi chestia cu Unirea. NICIODATĂ!!!

Surse demne de toată încrederea poporului moldovenesc ne-au şoptit că aseară Mihai Ghimpu a trecut pe la prietenul său Marian Lupu şi au repetat poezia „Moscovă iubită – mândră capitală”. Nu vă miraţi, oamenii se pregăteau de matineul dedicat zilei de naştere a combatantului comunist Igor Dodon, serbată azi, cel puţin, pe Facebook. La urma urmei, nu se puteau duce oamenii la omagiat cu poezia neînvăţată.

Aceleaşi surse ne-au mai şoptit că Mihai Ghimpu i-a trimis azi un „mail” lui Vlad Filat la Varşovia în care l-a avertizat s-o termine cu toată vorbăraia asta despre integrare europeană. Gata!, a scris Ghimpu în bileţelul electronic. Nu mai vorbi de uniunea asta că mă faci să-mi aduc aminte de altă uniune. Sovietică. Şi aşa mă apucă un doooor şi-o tristeţe! Dar premierul n-a luat laptopul cu el şi s-a dus în neştire să discute cu dl Mareşal.

La urma urmei, Filat e ultimul unionist din Moldova şi dacă citea bileţelul precis că îl umfla şi pe dânsul să danseze un „kazaciok”.

Da ce atâta vorbă!?

Nu fsio, gata!

Hay Davay!

FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: