Prima pagină > Ştire > Valeriu Lazăr: „AIE e în aceeaşi barcă, iar dacă o sabotăm, ne scufundăm toţi”

Valeriu Lazăr: „AIE e în aceeaşi barcă, iar dacă o sabotăm, ne scufundăm toţi”

Cea mai mare provocare pentru economia Republicii Moldova este situaţia politică, iar eforturile guvernării au fost de a identifica orice posibilitate legală de a evita alegerile anticipate.

Totodată, în situaţia reacţiei structurilor occidentale, s-ar putea ca acest obiectiv să fie schimbat. Afirmaţiile au fost făcute de ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, în cadrul unui interviu pentru hotnews.ro.

„Noi trebuie să fim uniţi, deoarece suntem în aceeaşi barcă, iar dacă o sabotăm, atunci ne vom cufunda cu toţii”, susţine ministrul.

Potrivit lui Valeriu Lazăr, evitarea alegerilor anticipate nu sunt un moft, ci derivă din motive practice. „Guvernul are nevoie de cel puţin un an de muncă deplină. Atunci când nu se gândesc la anticipate, miniştri gândesc mai bine cum să-şi facă meseria”, a menţionat Lazăr.

Un alt factor care va ţine împreună AIE, potrivit lui Valeriu Lazăr, este riscul revanşei Partidului Comuniştilor. „Nimic nu uneşte atât de mult ca şi duşmanii comuni, suficienţi de puternici, care speculează foarte abil cu ceea ce facem noi acum. Cred că vom fi în stare să găsim echilibrul între interesul partidelor şi interesul comun. Până la urmă suntem în aceeaşi barca şi nu e cazul să o sabotăm pentru că ne vom scufunda cu toţii”, a conchis ministrul Valeriu Lazăr.

sursa: jurnal.md

Publicitate
Categorii:Ştire Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: