Prima pagină > Uncategorized > Liderul Partidului Democrat se pronunţă împotriva paradei homosexualilor

Liderul Partidului Democrat se pronunţă împotriva paradei homosexualilor

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, se pronunţă împotriva iniţiativei unei asociaţii obşteşti de a organiza în centrul Chişinăului a unei parade a homosexualilor. Această poziţie a fost confirmată în cadrul unei conferinţe de presă din 20 aprilie.

Marian Lupu nu este de acord cu intenţia minorităţilor sexuale de a organiza în centrul municipiului Chişinăului a unei parade a „mândriei homosexuale”. În opinia lui, viaţa sexuală este o problemă personală a fiecărei persoane, care nu trebuie să fie afişată în public. „Vreau să înţeleg şi eu miezul problemei, de ce pentru afirmarea unor aspecte din viaţa personală trebuie neapărat să faci acţiuni publice?”

În perioada în care funcţia de preşedinte era deţinută de către Dumitru Diacov, PD a fost unica formaţiune politică care s-a angajat să promoveze interesele minorităţilor sexuale.Reamintim că asociaţia „GenderDoc-M”, care se ocupă cu apărarea şi promovarea intereselor minorităţilor sexuale, intenţionează să organizeze prima paradă a homosexualilor din ţara noastră, pronunţându-se, în acest fel, în favoarea adoptării de către Parlamentul Republicii Moldova a Legii cu privire la prevenirea şi combaterea discriminării.

Octavian RACU, FLUX

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: