Prima pagină > Părerea mea > Leonid Bujor: Eu nu sunt homosexual

Leonid Bujor: Eu nu sunt homosexual

Ministrul Educaţiei, Leonid Bujor, ne asigură că nu este homosexual, dar refuză să-şi facă publică poziţia faţă de parada gay-lor din centrul capitalei

Leonid Bujor

Ministrul Educaţiei, Leonid Bujor, refuză să să-şi facă publică opinia privind atitudinea sa faţă de preconizatele manifestaţii publice ale homosexualilor în centru capitalei. Solicitat miercuri, 21 aprilie, într-o conferinţă de presă, de reporterul FLUX să spună public dacă este de acord sau nu ca pe 2 mai 2010 să se desfăşoare parada homosexualilor în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, ministrul Educaţiei a făcut următoarea declaraţie:

Noi am venit aici să discutăm despre Codul Educaţiei, şi nu despre homosexuali. Din câte mi se pare noi suntem aici toţi oameni normali şi dacă îmi daţi asemenea întrebare, înseamnă că rău mă cunoaşteţi”.

Deci, ministrul Educaţiei a refuzat să se pronunţe în această chestiune, în schimb ne-a comunicat că el este „om normal”, adică nu este homosexual sau pederast, aşa cum numesc medicii această deviaţie sexuală. Ne bucurăm mult pentru domnul Bujor. Din păcate, din câte cunoaştem noi, nu toţi politicienii de la Chişinău pot să facă o asemenea declaraţie, la fel de răspicat ca Leonid Bujor. Problema constă însă în faptul că noi nu l-am întrebat pe Leonid Bujor dacă este homosexual sau nu. Noi nici nu am pus vreodată la îndoială că ministrul Educaţiei nu ar fi un „om normal”. Aşa că răspunsul pe care ni l-a dat el nu ne serveşte la nimic. Noi altceva am vrut să aflăm şi anume: care este atitudinea ministrului Educaţiei, a celui care este responsabil de educaţia tinerii generaţii, de intenţiile homosexualilor de a manifesta public în centrul capitalei, de a propaga chiar în inima Chişinăului nişte practici sexuale degradante, perverse şi amorale. Asta am vrut să aflăm.

Şi dacă ca orientare sexuală domnul Bujor este „un om normal”, atunci ca ministru al Educaţiei nu este normal, pentru că o persoană care are în diriguirea sa tot sistemul de învăţământ, într-o ţară în care 97 la sută dintre cetăţeni sunt creştini, în nod normal ar trebuie să declare franc că dezaprobă, că se opune propagării publice a acestor practici sexuale scârboase, anormale. Altfel, ce trebuie să înţeleagă toţi angajaţii din sistemul educaţional, elevii şi studenţii, tânăra generaţie, ce concluzie trebuie să tragă aceştia dacă ministrul Educaţiei se eschivează de la obligaţiunea sa ca ministru şi ca creştin de a se opune amoralităţii? Să înţeleagă că homosexualitatea este totuşi o normalitate, aşa cum încearcă să ne convingă cei care practică relaţii sexuale bărbat-bărbat şi femeie-femeie, sau că ministrul Educaţiei, Leonid Bujor, nu are curaj să se opună ofensivei, fără precedent în Republica Moldova, a homosexualilor de acaparare a spaţiului public şi, ca una dintre multele consecinţe, de depravare morală a tinerilor? Acestea sunt întrebările pe care le adresăm ministrului Educaţiei, Leonid Bujur, şi de la care aşteptăm un răspuns univoc.

Sergiu PRAPORŞCIC, FLUX

Publicitate
 1. mai 3, 2010 la 8:29 am

  Sa traiesti domnule Praporscic,
  Personal apreciez mult acest articol. Vreau sa spun ca trebuie de lucrat in acest domeniu noi toti, dar si neaparat cu sprijinul vostru.

  Simbata viitoare in Piata Marii Adunari trebuie sa iesim si sa optam pentru introducerea religiei in scoli.

  Multa bafta va doresc.

  Sa nu dam voie fiarei sa puna ghiarele pe copilasii nostri!!!!!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: