Prima pagină > Părerea mea > Mihai Ghimpu regretă că avem prea mulţi creştini şi prea puţini pederaşti

Mihai Ghimpu regretă că avem prea mulţi creştini şi prea puţini pederaşti

Deja de mai bine de o săptămână, ziarul FLUX este în aşteptarea unui răspuns oficial de la şeful interimar al statului, preşedintele Legislativului, Mihai Ghimpu, la întrebarea: „Care este atitudinea sa faţă de preconizata paradă a homosexualilor, ce ar urma să aibă loc la 2 mai 2010?”. Mihai Ghimpu nu a găsit oportun să ne răspundă într-o chestiune de interes public, ceea ce demonstrează, odată în plus, că toate declaraţiile făcute de cel mai înalt demnitar în stat privind accesul la informaţii şi dreptul la informare nu sunt decât vorbe goale, aruncate în vânt pentru a prosti electoratul şi a culege voturi în campaniile electorale. De fapt, aceasta este o constatare valabilă şi în cazul premierului Vladimir Filat, al ministrului Muncii, Protecţiei Sociale şi a Familiei, Valentina Buliga, care, de asemenea, refuză să-şi facă publice atitudinile faţă de manifestaţiile amorale pe care homosexualii vor să le desfăşoare chiar în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Faptul că aceşti demnitari nu vor să se pronunţe în chestiunea homosexualilor confirmă că ei ori nu au curaj să spună lucrurilor pe faţă, să recunoască că nu poate fi nimic mai ruşinos, mai amoral şi mai degradant pentru un popor decât ridicarea practicilor marginale ale homosexualilor (întreţinerea relaţiilor sexuale între persoane de acelaşi sex) la statut de normalitate, de acceptare oficială (deci, şi de promovare) a lor, ori că aceşti demnitari acceptă în intimitatea lor homosexualitatea, adică sunt de partea homosexualilor, dar nu au curaj să spună deschis acest lucru de teamă că electoratul lor, care este unul creştin, îi va sancţiona la alegeri pentru atitudinile lor anticreştineşti şi amorale. De aceea ei tac. Care este cauza care i-a determinat pe înalţii noştri demnitari să ia apă în gură nu cunoaştem deocamdată. Dar, se pare că versiunea cea mai probabilă este complicitatea dintre conducerea liberală a ţării noastre şi cei care practică homosexualitatea. Drept dovadă ne serveşte şi ultima declaraţie făcută pe această temă de Mihai Ghimpu pentru Jurnal TV. Iată ce scrie acest organ de presă în versiunea sa electronică:

„Ghimpu, despre parada gay-lor: „Societatea nu este gata”

Societatea din Republica Moldova, creştină, în mare parte, nu este gata pentru aplicarea drepturilor minorităţilor sexuale de la noi din ţară. De această părere este preşedintele interimar al ţării, Mihai Ghimpu, care crede că, de fapt, prin iniţiativa organizării unei parade a gay-lor, se urmăreşte un scandal.

„Este un drept şi acesta, dar în societatea noastră e prea devreme ca să punem în aplicare acest drept. De ce numaidecât paradă?”, se întreabă preşedintele. Mihai Ghimpu a mai spus pentru Jurnal TV că minorităţile sexuale ar trebui să fie mai deştepte şi să înţeleagă că societatea nu este gata pentru manifestarea publică a orientării acestora. „Probabil că asta se doreşte – scandal. Ar trebui şi ei să fie mai deştepţi şi să înţeleagă că societatea nu este gata, pentru că la noi sunt creştini”, a conchis şeful statului”.

Deci, Mihai Ghimpu spune că homosexualitatea este „un drept”, deci o normalitate, deci relaţiile sexuale bărbat-bărbat şi femeie-femeie trebuie acceptate ca o normalitate. Potrivit logicii perverse a lui Ghimpu, anormală este societatea noastră care nu este gata să pună în aplicare acest drept. O societate nedemocratică, dominată de o mentalitate medievală, anacronică, nu? Ba mai mult, Ghimpu este nu doar avocatul, dar şi consilierul pederaştilor, sfătuindu-i ce să facă ca homosexualitatea să fie acceptată şi recunoscută de întreaga societate: „Ar trebui şi ei să fie mai deştepţi şi să înţeleagă că societatea nu este gata, pentru că la noi sunt creştini”. Deci, Mihai Ghimpu le spune homosexualilor: „Fiţi deştepţi, mai aşteptaţi un pic, acum nu este posibil pentru că în societatea noastră sunt prea mulţi creştini, dar în curând lucrurile se vor schimba”. Ai impresia că prin gura lui Ghimpu vorbeşte satana, preşedintele interimar al statului fiind unealta necuratului.

Scopul actualei guvernări liberale, pe care Mihai Ghimpu nici nu încearcă să-l camufleze, este decreştinizarea societăţii noastre. El, de fapt, le spune homosexualilor: mai aşteptaţi un pic că, deocamdată, sunt prea mulţi creştini, şi nu vă putem aduce în legalitate, dar va veni timpul când numărul creştinilor va fi mai mic şi atunci vom impune practicile sexuale drept normă întregii societăţi. Ai impresia că scopul urmărit de liberali, programul lor electoral, este impunerea pederastiei ca normă în Republica Moldova.

Deşi nu a scăpat nici o ocazie să se afişeze în public cu mitropolitul Basarabiei Petru Păduraru, dar, mai ales, cu Mitropolitul Chişinăului, Vladimir Cantarean, Mihai Ghimpu nu a ţinut cont de apelurile făcute către autorităţi nici de Mitropolia Basarabiei, nici de Mitropolia Moldovei, dar şi de alte biserici şi organizaţii creştine, care îl îndeamnă „să ţină cont de părerea majorităţii populaţiei, cu votul cărora au obţinut funcţiile de conducere, să se manifeste ca apărători ai moralei publice şi să nu permită acţiuni care propagă imoralitatea şi reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii societăţii”.

Sărmanii electori liberali. Ei, în mod naiv şi sincer, au votat schimbarea, dar nu au putut să intuiască că cromatica acestei schimbări nu este nici albastră, nici verde, nici galbenă, ci una curcubeică, că schimbarea liberală are conotaţii pederaste.

P.S.: Pentru cei care vor pretinde că în acest articol am utilizat un limbaj licenţios, ţin să amintesc că Dicţionarul Explicativ al Limbii Române atestă cuvântul „pederast” ca unul decent, nelicenţios, sinonim cu cuvântul „homosexual”, iar „pederastie” – sinonim cu „homosexualitate”. Pentru „pederast” definiţia dată de DEX este următoarea: persoană care practică homosexualitatea, homosexual. La fel de inocent ca şi cuvântul „pedofil”, cuvântul, dar nu persoana.

Sergiu PRAPORŞCIC

Publicitate
 1. cuvintulluidumnezeu
  aprilie 26, 2010 la 7:23 pm

  Cu adevarat acest om nu are minte….cu democratia pe care o are Ghimpu in cam el poate duce tara intr-un mare haos. Sergiu vreau sa intreb daca partidul crestin democrat va iesi sa protesteze…sunt gata sa vin sa va sustin..v-as sugera sa scrieti de acum un articol in care sa faceti o chemare tuturor sa vina sa protesteze pasnic…dar ma tem ca cineva va incerca sa provoace, sa complice lucrurile…prin agresivitate…chiar oameni ale homosexualilor….ca in presa mai apoi sa se spuna….n-am dat voie la bietii de homosexuali sa-si manifeste activitatea…protv..este postul care va face acest lucru…cu parere de rau…daca ceva mai cunoasteti as dori sa le publicati pe facebook…Multumessc mult pentru articole.Succes!!!

 2. alaandrei
  mai 1, 2010 la 7:43 pm

  Cum de scos in afara legii homosexualii?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: