Prima pagină > Ştire > Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă – ÎMPOTRIVA paradei de la Moscova şi PENTRU parada homosexualilor

Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă – ÎMPOTRIVA paradei de la Moscova şi PENTRU parada homosexualilor

Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă, consideră că autorităţile de la Chişinău trebuie să autorizeze parada homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor, preconizată să se desfăşoare la Chişinău pe data de 2 mai 2010. Poziţia ministrului este, cel puţin, contradictorie, întrucât, tot el se pronunţă împotriva manifestării publice ale homosexualităţii şi a căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex.

Vitalie Marinuţă este cel de-al doilea membru al Cabinetului de Miniştri care a răspuns la blitz-sondajul efectuat de Coaliţia Civică pentru o Guvernare Democratică şi Transparentă (CCGDT). Amintim că, la începutul săptămânii curente, CCGDT a expediat demersuri înalţilor demnitari de stat, cărora le cere să se pronunţe PENTRU sau CONTRA manifestării publice a homosexualităţii. Primul care a răspuns a fost viceprim-ministrul Ion Negrei, care se declară împotriva manifestărilor publice a homosexualilor şi pentru interzicerea paradei acestora.

Astfel, la întrebarea „Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA manifestării publice a homosexualităţii (aşa-numita lege anti-discriminare, căsătoriile între persoane de acelaşi sex, adopţiile de copii de către cuplurile de homosexuali şi lesbiene?), ministrul Apărării a bifat ÎMPOTRIVĂ.

La următoarea întrebare însă („Sunteţi pentru AUTORIZAREA paradei gay-ilor sau pentru INTERZICEREA unor astfel de întruniri publice?”), acelaşi Vitalie Marinuţă a bifat: AUTORIZARE.

Solicitat de FLUX, preşedintele CCGDT, Radu Buşilă, a declarat că-i mulţumeşte ministrului Apărării pentru faptul că a răspuns la demers menţionând că-i respectă punctul de vedere. Totodată, Radu Buşilă şi-a exprimat speranţa că şi alţi demnitari vor răspunde la sondaj, astfel încât societatea să cunoască atitudinea reprezentanţilor clasei guvernante faţă de acest subiect scandalos.

FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: