Prima pagină > Părerea mea > Călin Vieru şi travestiţii?

Călin Vieru şi travestiţii?

Călin Vieru

În perioada 30 aprilie – 1 mai, la Chişinău s-a desfăşurat „concursul internaţional de frumuseţe pentru bărbaâii travesţi”. Pro TV Chişinău a prezentat cu multă admiraţie şi entuziasm această manifestare scârboasă, de acolo, de fapt, am şi aflat că a avut loc acest eveniment. Ba mai mult, acest post de televiziune i-a compătimit pe poponari pentru faptul că aceştia nu au putut să manifeste public pe 2 mai în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Dar Dumnezeu cu cei de la Tro TV. Altul este detaliul care ne-a provocat curiozitatea faţă de acest eveniment. Acest concurs de „feminitate”, aşa cum îl dezmierdau jurnaliştii de la Pro TV, s-a desfăşurat în două etape. Cea de-a doua epată a avut loc la clubul de noapte „Faraon”, din Chişinău, bulevardul Moscovei 19. La redacţia FLUX am primit imediat câteva apeluri, mai multe persoane pretinzând că acest club de noapte, care a găzduit concursul travestiţilor, ar aparţine deputatului PLDM Călin Vieru. noi am încercat să verificăm acestă informaţie, dar nu am reuşit, ne-a fost cu neputihnţă să aflăm cine este proprietarul „Faraonului”. Cu toate acestea, este bine cunoscut faptul că acest personaj dubios, împlicat într-un şir de scandaluri de răsunet, este proprietarul mai multor cluburi de noapte din Chişinău. Am ridicat arhiva ziarului nostru, investigaţiile pe care le-a făcut acum un an despre afacerile lui Călin Vieru, dar nu am găsit nici o confirmare a faptului că deputatul Vieru ar fi şi proprietarul clubului de noapte „Faraon”. Republicăm mai jos acest material. Totodată, îi rog pe cititorii blogului meu să mă  rugăm, totodată, cititorii noştri să ne ajute să indentificăm proprietarii clubului de noapte „Faraon”. Lectură plăcută, dragii mei.

Masoneria şi mafia ca forme de organizare secretă a criminalilor. Desfrâu, droguri şi striptease cu bărbaţi
Ediţia de Vineri Nr.200919 din 13 martie 2009
Masonul multimilionar Călin Vieru candidează pe lista masonului multimilionar Vladimir Filat

Vestea aderării lui Călin Vieru, fiul regretatului poet Grigore Vieru, la Partidul Liberal-Democrat şi participarea acestuia în campania electorală a multimilionarului Vladimir Filat a constituit o adevărată surpriză pentru unii. După cum remarca şi maestrul Vitalie Rusu, nici nu reuşise să se zvânteze ţărâna de pe mormântul tatălui său, că el deja defila prin centrul capitalei înregimentat în coloana verde a gangsterului tranziţiei.

Noi recunoaştem dreptul fiecăruia, inclusiv al lui Călin Vieru, de a avea şi a manifesta orice opţiune politică, doar că, în calitatea noastră de jurnalişti, ne vedem obligaţi să facem anumite precizări privind aderarea acestuia la PLDM, o grupare politico-mafiotă sclipuită de Filat din transfugi de la alte partide şi graţie unor sume impresionante de bani murdari.

Dacă stai să priveşti lucrurile cu mai multă atenţie, nu e nimic surprinzător în faptul că proprietarul mai multor restaurante şi localuri de noapte din Chişinău, averea căruia se estimează la multe milioane de euro, Călin Vieru, a ales să meargă împreună cu Filat, căruia, la rândul lui, îi place să se făloşească prin saloanele VIP în pantofii săi de 600 de euro şi care are o avere chiar mai impresionantă: ea se estimează la circa 60 de milioane de euro. Lucrurile devin şi mai clare dacă stai să vezi care sunt activităţile lui Călin Vieru.

De ce Călin Vieru tolerează comerţul cu droguri?

Dar să le luăm pe rând. Lui Călin Vieru îi aparţine SRL-ul „Au79gust”, cel care administrează cluburile de noapte „Military Pub” şi „Star Track”, ambele situate în strada Kiev, 7, din Chişinău. Cei care au călcat măcar o singură dată pragurile acestor localuri ştiu foarte bine că aici (graţie îngăduinţei sau neglijenţei administraţiei?) clienţilor le sunt comercializate substanţe narcotice. Gurile rele susţin că acest comerţ cu droguri ar fi organizat chiar de administraţiile cluburilor, care, astfel, ar încasa din acest business ilegal venituri la fel de mari, dacă nu chiar mai dihai decât cele venite din activităţile oficiale. Şi cu adevărat este greu să presupui că într-un club de noapte, care are un serviciu de pază şi securitate bine pus la punct, este posibil să vină cineva din afară, fără ştirea şi voia patronului, să vândă substanţe stupefiante. Unde mai pui că, pentru a nu fi depistat de poliţie atunci când faci de ani buni comerţ cu narcotice, ai nevoie de relaţii, de protecţie, de „umbrela” cuiva, pe care doar un miltimilionar este în stare să le asigure.

Potrivit plângerilor celor care locuiesc în preajma incintei de pe strada Kiev, 7, aici au loc frecvent conflicte între vizitatori, în special între tinerii care, după o porţie bună de alcool şi substanţe narcotice, îşi reglează conturile recurgând la utilizarea forţei fizice. Statisticile Comisariatului de poliţie din sectorul Râşcani al capitalei dovedesc că multe dintre aceste cazuri se soldează cu victime şi nu o singură dată a fost nevoie de implicarea poliţiei pentru curmarea violenţelor provocate de clienţii drogaţi şi turmentaţi.

Vizitatorii discotecilor şi ai localurilor de noapte ştiu foarte bine că în Chişinău mai există câteva locuri publice unde sunt comercializate droguri. Este vorba de cluburile „Booz Time”, „City” şi „Studio”, toate trei având adresa pe strada Bucureşti, 68, al căror proprietar este acelaşi Călin Vieru, care le administrează prin intermediul societăţilor „Trilux” şi „Studio Plus”.

Prin târg s-a vorbit de mai multe ori că omul de afaceri Călin Vieru a fost implicat în cazuri de comercializare a drogurilor. Este adevărat că acesta nu a fost niciodată tras la răspundere pentru asemenea ilegalităţi, dar vorba ceea: nu iese fum fără foc. Probabil că prosperul businessman a reuşit să le muşamalizeze pe toate.

Striptease cu bărbaţi, un mijloc de ademenit clienţii în afacerile multimilionarului Călin Vieru

Mai există un aspect care trebuie luat în calcul – cel al moralităţii. Programele acestor cluburi de noapte conţin show-uri de striptease, deseori cu scene de o obscenitate revoltătoare. Nu-i contestăm nimănui dreptul de a-şi petrece timpul liber aşa cum îl taie capul şi nici nu vrem să ne erijăm în postura de moralişti. Şi totuşi, ce ar putea fi mai dezgustător, scârbos chiar, decât un spectacol de striptease în care un grup de bărbaţi dansează pe bar cu fundurile goale. Aceasta mai fiind şi o activitate total ilegală, la fel ca şi vânzarea drogurilor, fapt pe care Călin Vieru îl cunoaşte foarte bine.

Călin Vieru şi Vladimir Filat, doi „fraţi” masoni

Nu e de mirare că multimilionarul Călin Vieru a mers în alegeri alături de multimilionarul Filat. Asta pentru că ambii sunt masoni. FLUX a dezvăluit încă la 4 iulie 2008 apartenenţa la masonerie a lui Filat, care a fost iniţiat în „frăţie” pe timpurile când făcea afaceri în România. Acesta nu a dat nicio replică publicaţiei noastre, fapt ce confirmă o dată în plus că Filat e mason. Cel care e deasupra lui în ierarhia secretă a acestei structuri este nimeni altul decât Ion Sturza, fostul prim-ministru şi patronul din umbră din această organizaţie ocultă, anticreştină şi antinaţională. Aşadar, Filat şi Sturza fac parte din aceeaşi lojă, despre care vom aduce detalii în alt articol. Iar multimilionarul Călin Vieru este membru al Marii Loji a Moldovei. Ba mai mult, el deţine o funcţie importantă în cadrul acesteia: alături de alţi doi „fraţi”, Vladimir Mocreac şi Andrei Cheptene, Călin Vieru este membru al Comisiei de control şi revizie a Marii Loji a Moldovei. De altfel, cine are îndoieli în acest sens, n-are decât să apeleze la Ministerul Justiţiei şi să ceară oficial lista acestei organizaţii, în care Călin Vieru este trecut cu numărul 9.

Nu ne mai întrebăm retoric dacă celebrul tată al acestui personaj obscur ştia că fiul său face parte dintr-o organizaţie secretă care luptă împotriva lui Hristos, a neamurilor, a tradiţiei şi moralei. Credem că nu ştia, din simplul motiv că avem de a face cu o organizaţie ocultă în care tainele sunt păzite cu străşnicie, iar „fraţii” jură să le păstreze toată viaţa, altminteri angajându-se prin jurământ să primească moartea de la „fraţi” în cazul „trădării” lor. De altfel, pentru neştiutori adăugăm că ritualul masonic prevede uciderea „fraţilor neloiali” prin înjunghiere cu cuţitul în inimă sau prin spânzurare.

Ce au în comun Călin Vieru şi Vladimir Filat

La 28 ianuarie anul curent, când Filat a anunţat oficial într-o conferinţă de presă că fiul regretatului poet Grigore Vieru a aderat la PLDM, cei doi au făcut câteva declaraţii foarte interesante. Întrebat de ce a aderat tocmai la PLDM, la numai zece zile de la înmormântarea tatălui său, Călin Vieru a răspuns: „De ce liberal-democraţii? Pentru mişcarea mea şi pentru căutarea mea dânşii, consider eu, sunt cei mai potriviţi. Chiar la nivel de gândire şi reflecţii noi am descoperit o compatibilitate foarte şi foarte bună”. Iar Filat, vorbind despre locul pe care urmează să-l ocupe Călin Vieru pe lista electorală a partidului său, a spus: „Va fi plasat într-o poziţie din care dânsul va avea posibilitatea să îndeplinească acele idealuri sau acele porniri pe care le-a avut şi maestrul Grigore Vieru”. Că cei doi se potrivesc ca mănuşa pe mână, că sunt total compatibili, nu există nicio îndoială. În primul rând, ambii sunt masoni. În al doilea rând: Filat a făcut o avere de 60 de milioane de euro după ce, fiind şef la Privatizare, a vândut la un preţ de nimic o bună parte din patrimoniul statului. Şi Călin Vieru, deşi nu a deţinut nicio funcţie de stat, a agonisit şi el câteva milioane tot de euro, administrând nişte cluburi de noapte la care se organizează spectacole de striptease şi se vând droguri tinerilor. Deci, fiul ilustrului tată face milioane prin degradarea, coruperea şi pervertirea tineretului. Vedeţi că nu e mare diferenţa.

Dar ce a avut în vedere Filat atunci când a declarat că multimilionarul Vieru „va avea posibilitatea să îndeplinească acele idealuri sau acele porniri pe care le-a avut şi maestrul Grigore Vieru”? Eu cred că Filat a recurs la o insinuare. Căci ce fel de idealuri ar putea să „îndeplinească” cel care tolerează comercializarea drogurilor şi le prezintă tinerilor spre distracţie spectacole cu bărbaţi dezmăţaţi dansând pe mese cu fundurile goale? În mod sigur nu poate fi vorba despre idealurile din poezia regretatului Grigore Vieru, cum ar fi: dragostea faţă de Patrie, de limba română, de mamă, de poporul şi pământul natal. Filat a făcut această afirmaţie fără ca măcar să înţeleagă ce a vrut să spună, doar din dorinţa de a folosi în scopuri electorale numele regretatului poet.

Eu nu ştiu ce fel de om este acest Călin Vieru, dar, în mod sigur, el nu este unul dintre cei care ar merita să ajungă în Parlament. De ce-i trebuie lui Călin Vieru să devină deputat? Ca să-şi asigure o mai bună protecţie a afacerilor lui ilegale, ca să poată oferi tinerilor în continuare servicii de pervertire contra plată? Şi ce fel de Parlament vom avea după 5 aprilie, dacă oameni ca el vor deveni deputaţi? Spun acest lucru pentru că, iată, şi la Partidul Social-Democrat există un personaj plasat de Dumitru Braghiş pe lista electorală, pe nume Ion Lungu, care a fost condamnat la 4 ani de privaţiune de libertate pentru întreţinerea de relaţii intime cu minori şi implicare în activităţi ilegale. Dumnezeu să ne ferească de astfel de legiuitori degradaţi moral şi cu porniri sodomite.

Odată ce Călin Vieru vrea să ajungă parlamentar şi pretinde că este un tip onorabil, ar fi cazul să ne spună cum a reuşit în doar 10 ani să devină unul dintre marii patroni ai localurilor de noapte. Cum de la situaţia unui simplu medic a ajuns multimilionar? Taică-său, regretatul Grigore Vieru, nu avea bani ca să-i ofere un capital iniţial. Dimpotrivă, poetul spunea că fiu-său îl ajută să-şi ducă traiul şi că fără el nu s-ar prea descurca. Cum a făcut atunci aceşti bani Călin Vieru şi, mai ales, dacă i-a făcut cinstit, aceasta e întrebarea. Nu de alta, dar ştim cu toţii că în orice ţară comerţul cu droguri face ca averile să crească ca din apă.

Adevărul crud pe care îl dezvăluim în acest articol arată cât de mare este riscul penetrării structurilor de stat de către nişte tipi atât de perverşi ca cei adunaţi grămadă în gaşca de conspiratori împotriva lui Dumnezeu şi a ţării, care îşi mai zic şi PLDM.

Fac un apel public. Îi rog pe Vladimir Filat şi pe Călin Vieru să declare public dacă sunt sau nu masoni. Adică să confirme sau să infirme afirmaţiile pe care le-am expus mai sus.

După care vom reveni cu detalii.

Iar alegătorii trebuie să înţeleagă un adevăr simplu. Dacă un mason ajunge în Parlament sau în orice altă postură publică, el nu va reprezenta şi nu va servi poporul, ci organizaţia secretă din care face parte. Iar scopurile acesteia sunt contrare intereselor oamenilor ţării noastre.

Sergiu PRAPORŞCIC, FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: