Prima pagină > Ştire > Ghimpu pleacă la Moscova, dar nu de tot

Ghimpu pleacă la Moscova, dar nu de tot

Preşedintele interimar, Mihai Ghimpu, va pleca la Moscova, pentru a participa la Reuniunea informală a şefilor de state CSI, care va avea loc pe data de 8 mai. Dar, a precizat el, nu şi-a schimbat decizia în ceea ce priveşte neparticiparea sa la parada militară de la 9 mai.

Vineri, într-o conferinţă de presă, Ghimpu le-a povestit jurnaliştilor că a meditat, în drum dinspre România spre casă şi s-a gândit să meargă, totuşi, la summit. „Da de ce să nu mă duc?” – s-a întrebat retoric preşedintele. Cât priveşte participarea la paradă, comandantul suprem a precizat că nu este obligatorie prezenţa sa acolo. Mai mult, preşedintele liberal a afirmat că membrii AIE erau la curent cu faptul că nu intenţionează să participe la parada militară de la Moscova, din momentul când s-a decis că acolo vor merge soldaţii moldoveni. Atunci, a precizat Ghimpu, nimeni nu a fost  deranjat.

Totodată, referindu-se la declaraţiile recente al unor lideri ai coaliţiei de guvernare vizavi de problemele existente în cadrul Alianţei, Ghimpu a spus că aceasta funcţionează şi nu există fisuri. „Poate undeva mai curge sau picură, dar asta e de bine. Mai grav era dacă era linişte totala”, a concluzionat el.

FLUX

Publicitate
Categorii:Ştire
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: