Prima pagină > Ştire > Televiziunile fac sondajele

Televiziunile fac sondajele

Dumitru Diacov a acuzat presa pro-liberală de scăderea rating-ului partidului său. Recentul sondaj de opinie realizat de IMAS indică o descreştere a Partidului Democrat la capitolul intenţie de vot, dar şi a credibilităţii faţă de liderul formaţiunii, Marian Lupu.Preşedintele de onoare al PDM consideră că scăderea în sondaje ţine în mare măsură de televiziuni. Cine are acces mai mare la presă şi face noutăţile, are şi un rating mai bun, a opinat Diacov în cadrul unei emisiuni televizate. El a menţionat şi efectul negativ produs de site-urile de ştiri pro-liberale, care se aruncă uneori în capul lui Lupu.
Totodată, Diacov consideră că PDM a făcut cedări atunci când i-a instaurat în funcţii pe liderii Partidului Liberal şi Partidului Liberal Democrat, deoarece se ştia că preşedintele ţării nu va fie ales atât de uşor. Fiind în centru, eşti lovit şi din stânga şi din dreapta”, a explicat el.

Dumitru Diacov a spus că este liniştit în privinţa datelor sondajului IMAS, deoarece alte sondaje ar arăta cifre mai optimiste. În plus, el este convins că şi după alegerile viitoare, partidul său va deţine cheia la formarea guvernării.

Despre o prezenţă modestă a formaţiunii sale în spaţiul mediatic a pomenit şi vicepreşedintele AMN, Victor Osipov.

FLUX

Publicitate
Categorii:Ştire Etichete:, , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: