Prima pagină > Uncategorized > FLUX – 15 ani de la prima apariţie

FLUX – 15 ani de la prima apariţie

Joi, 10 iunie, ziarul nostru a împlinit 15 ani de la prima apariţie. Folosim acest frumos prilej pentru a-i felicita pe numeroşii noştri cititori, atât ai versiunii tipărite, cât şi ai celei electronice, pentru faptul că sunt alături de noi. Totodată, îi asigurăm că, în pofida tuturor problemelor cu care se confruntă un ziar independent într-o societate măcinată de sărăcie, corupţie şi samavolniciile guvernanţilor, ziarul FLUX va exista şi de acum încolo, rămânând a fi o sursă de informaţie veridică, nepărtinitoare, obiectivă şi utilă.

Echipa FLUX este constituită dintr-un număr restrâns de jurnalişti. În schimb, cititorii ziarului nostru constituie o armată întreagă. Ediţia tipărită este citită săptămânal pe despre 40 de mii de persoane, iar versiunea electronică – de peste 30 de mii. La aceştia trebuie plusaţi şi cititorii articolelor FLUX preluate de alte mass-media, în special, cele electronice, numărul cărora este mai greu de estimat. Noi, jurnaliştii de la FLUX, înţelegem foarte bine că existenţa acestui ziar nu ni se datorează nouă, celor care scriem, ci celor care ne citesc, cititorilor FLUX. Spre deosebire de alţi consumatori de informaţie, cititorii noştri nu s-au lăsat intoxicaţi de propaganda guvernamentală şi proguvernamentală care a cuprins aproape tot spaţiul informaţional.

Ştim că, din cauza poziţionării noastre în spaţiul informaţional, ni se trag toate necazurile pe care le avem în prezent, în special câteva procese intentate de reprezentaţii puterii, ai majoritănţii parlamentare, care ţintesc falimentarea şi distrugerea ziarului FLUX. Chiar astăzi urmează să aibă loc şedinţa unei instanţe în care faimosul reider şi dubiosul deputat AMN, Veaceslav Platon, încearcă să pună mâna pe jumătate de milion de lei din bugetul redacţiei, care, de fapt, sunt banii abonaţilor FLUX. Dar pe noi nu ne sperie aceste procese orchestrate împotriva FLUX. Toate guvernările de până acum, fără excepţie, ca şi actuala, nu au rezistat ispitei de a încerca să ne pună căluşul în gură. Dar toate aceste încercări au eşuat. Dacă am pierdut în instanţele naţionale, am mers la CEDO şi oricum am învins. Or, publicaţia FLUX este instituţia de presă plasată pe primul loc în Republica Moldova după numărul de dosare câştigate la CEDO. Vom învinge şi de data aceasta. Este promisiunea pe care le-o facem cititorilor noştri, acum când aniversăm 15 ani de la apariţia FLUXULUI.

Avem o rugăminte şi un îndemn către cititorii noştri. Să nu uite să se aboneze la FLUX pentru următoarea jumătate de an. Acesta este gestul cel mai potrivit pentru a vă ţine la curent cu tot ce se întâmplă important în ţara noastră. Iar cei care s-au abonat deja, să-şi îndemne rudele, prietenii, colegii de serviciu să facă acelaşi lucru. Pentru că împreună suntem mai puternici.

Publicitate
Categorii:Uncategorized Etichete:,
  1. iunie 13, 2010 la 1:50 pm

    :”Ediţia tipărită este citită săptămânal pe despre 40 de mii de persoane” – what kind of profesionishti suntetsi daka va permitetsi sa facetsi gresheli??!…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: