Prima pagină > Uncategorized > Tandemul Pasat – mitropolitul Vladimir sau cum fostul penalist şi-a găsit un comisar pentru religie

Tandemul Pasat – mitropolitul Vladimir sau cum fostul penalist şi-a găsit un comisar pentru religie

Preşedintele PPCD, Iurie Roşca, consideră că din urma combinaţiei politice dintre fostul şef al securităţii Pasat şi actualul mitropolit Vladimir, „are de pierdut biserica, are de pierdut întreaga societate”. Liderul creştin-democrat a declarat într-o conferinţă de presă că în urma lansării proiectului politic celor doi s-a creat o situaţie fără precedent.

„În virtutea ocupaţiei mele, mă deplasez în toate raioanele din Republica Moldova şi pot să confirm că absolut toate drumurile naţionale sunt inundate de panouri cu imaginea celor doi. Nu cred că această campanie va avea şi un efect electoral sesizabil, dar sunt sigur că cineva va încasa un frumos „recul” financiar. Nu ştiu cum vor împărţi acest „recul” cei doi din respectiva imagine. Nu e decent să critici reprezentaţii Bisericii, nu ne propunem să facem acest lucru, dar aşa sau altfel acesta este proiect periculos care subminează unitatea Bisericii Ortodoxe din Moldova. Fiţi atenţi la expresia feţei domnului Pasat de pe această fotografie. Cred că este cea mai bună fotografie pentru că o expresie a feţei umană Pasat nu poate avea”, a declarat Iurie Roşca.

Alexandra COJOCARU, pentru FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: