Prima pagină > Uncategorized > Ghimpu, dispus să-i ofere vărului său drept 2 ha de teren la… cimitir

Ghimpu, dispus să-i ofere vărului său drept 2 ha de teren la… cimitir

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, liderul PL, Mihai Ghimpu, declară că îi este ruşine că este văr cu Vladimir Ghimp şi declară că este de acord să-i ofere acestuia 2 ha de teren la cimitir, „să se sature de pământ”. Totodată, Mihai Ghimpu este convins că nu a influenţat decizia pe care au luat-o consilierii din Coloniţa şi spune că nu ştia că bodyguarzii săi au şters înregistrarea video cu intervenţia sa în cadrul şedinţei Consiliului local Coloniţa din 11 mai 2010.

„Am cerut Consiliului local Coloniţa să examineze şi să corecteze greşeala. A fost prezent la această şedinţă (Vladimir Ghimp – n.n.) şi n-a scos nici o vorbă. Şedinţa a fost filmată, puteţi să vedeţi înregistrarea (înregistrarea video a fost ştearsă de reprezentanţii gărzii de corp ai lui Mihai Ghimpu, de aceea nu poate fi văzută – n.n.)”, a declarat şeful interimar al statului.

Întrebat dacă nu consideră că, prin prezenţa sa la şedinţa Consiliului local Coloniţa, a influenţat consilierii să adopte o decizie favorabilă lui, Mihai Ghimpu a declarat:

„Cum putea prezenţa mea să influenţeze Consiliul? Dacă prezenţa mea influenţa, trebuia să se ridice (Vladimir Ghimp – n.n.) să spună că nu este de acord cu aia, de aia, de aia. A tăcut, acum l-a găsit cineva care l-a jucat, hai să-l scoată în public să vadă lumea cât e de înalt şi de… Iată care e problema. Asta nu înseamnă că dacă eu sunt preşedinte, cineva poate să intre în casa mea şi să facă ce vrea. Cu atât mai mult că e ceva sfânt, este gospodăria, casa şi pământul părinţilor mei”, a explicat liderul PL.

„Primăria comunistă a făcut o greşeală şi el crede că o să-i rămână aşa. Dacă nu-i ajunge pământ, îi dau un hectar la deal. Pot şi la cimitir să-i dau două hectare. Mi-i ruşine că am aşa un văr. În neamul nostru nu au fost lichele de felul ăsta”, a mai adăugat preşedintele interimar Mihai Ghimpu.

FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: