Prima pagină > Uncategorized > Sula cu Captari, consilieri la Preşedinţie

Sula cu Captari, consilieri la Preşedinţie

Judecând după numărul de consilieri pe care continuă să şi-i angajeze preşedintele interimar, am putea înţelege că acesta speră să-şi păstreze interimatul pentru mult timp înainte. Mai mult, aceasta ar putea însemna chiar că Mihai Ghimpu nu prea crede sau nu este interesat de succesul referendumului pe care l-a iniţiat.

Joi, 2 septembrie, şeful interimar al statului a semnat decretele cu privire la numirea în funcţie a încă doi consilieri: Victor Sula, care-l va consilia în probleme economice, şi Victor Captari – în cele politice. Acesta din urmă îl va înlocui în funcţie pe Ştefan Urâtu, care, printr-un alt decret prezidenţial, semnat în ajun, a fost eliberat din funcţia respectivă „în legătură cu trecerea la alt loc de muncă”. Ştefan Urâtu ar urma să fie deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Liberal.

Înainte de a renunţa la serviciile lui Urâtu în calitate de consilier, Ghimpu i-a conferit acestuia, la începutul lunii august, „Ordinul Republicii”.

Noul consilier, Victor Captari a deţinut până în prezent funcţia de vicepreşedinte al Vinăriei Purcari, vizitată recent de interimar, dar este şi un prieten din tinereţe al lui Mihai Ghimpu.

Doctorul în economie Victor Sula a fost consultant economic la compania Spelman Financial.

Cu puţin timp în urmă, Ghimpu şi-a mai angajat alţi doi consilieri în persoana sociologului Dan Dungaciu de la Bucureşti şi a analistului politic Vlad Lupan.

FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: