Prima pagină > Uncategorized > Oglindă, oglinjoară, cine-i mai lung şi prezidenţiabil în ţară?

Oglindă, oglinjoară, cine-i mai lung şi prezidenţiabil în ţară?

Dacă ar fi să traducem cuvânt în cuvânt în română denumirea reţelei de socializare pe internet „Facebook”, am obţine – Cartea Feţelor, Cartea Chipurilor. Şi cu adevărat multe şi neaoşe feţe poţi să vezi pe acest Facebook. Spre exemplu, astăzi deschid Facebook-ul şi îl văd pe cel mai lung politician din Republica Moldova, Marian Lupu, stâng în baie, gol până la jumătate, în faţa oglinzii, făcându-şi o poză cu camera de la telefonul mobil.

 

Sub fotografie a fost publicat următorul text, pe care îl reproducem integral:

„Când e bine, e bine…când e rău, e rău
Hai la vot, pe 28!!!
Un vizitator al site-ului StireaZilei.md a expediat pe adresa redacţiei o fotografie în care Marian Lupu îşi face singur poza în oglindă, cu telefonul mobil, în baie.
Vizitatorul precizează că a intrat în posesia fotografiei odată ce a cumpărat telefonul mobil, care a aparţinut anterior lui Marian Lupu. Se pare că liderul PD şi-a vândut accesoriul cu tot cu fotografie.
“Iată narcisismul lui Marian Lupu intr-o singură fotografie”, menţionează autorul mesajului.”

M-am uitat atent la poză ca să constat dacă nu cumva este un colaj fotografic. Nu, fotografia pare să fie originală. Asta înseamnă că Marian Lupu, în intimitatea cabinei de baie, cu adevărat, îşi face singur poze ca să imortalizeze pentru posteritate formele atleticului său corp. Şi încă ce corp, unul lung de peste 2 metri. Ce şi-o fi zis omul? Ia, măi, să-mi fac eu o poză că tot cu lupta asta pentru preşedinţie trece viaţa şi nici n-am să observ cum trece şi frumuseţea corpului meu. Păcat să nu rămână urmaşilor urmaşilor Moldovei! A zis omul şi s-a fotografiat. Şi ce dacă?

Mă tem însă că poporul nu o să înţeleagă gestul marelui om de stat (de stat în picioare, nu în fotoliul prezidenţial). Pe facebook au apărut deja tot felul de comentarii în care lumea zice că Lupu ar fi un narcisist, că ar avea drag faţă de propriul corp şi tot aşa. Ca să vă convingeţi că spun adevărul, am să le reproduc pe câteva, dar nu pe toate, nu vreau să fiu indecent. Iată-le:
– Domnule Lupu, aveţi un corp de invidiat, fără pic de grăsimi, muşchi! Probabil faceţi antrenamente cu Plahotniuc!
– Ah, eu îl vreau preşedinte. Imaginaţi-vă că aveţi în calculator poza din baie a preşedintelui ţării. Feels good man.
– Oh, mulţumesc mult pentru poza asta. Am ce lipi pe panourile din oraşul meu, mai ales că primarul nostru e fan Lupu.

Dar iată şi un mesaj în engleză, probabil că e din străinătate, adică avem deja şi o reacţie internaţională la poza machio a lui Marian Lupu: „Mirror, mirror on the wall. Who`s the sexiest of them all?”. Pe limba noastră, care, potrivit lui Lupu, ştiinţific e româna, iar politic – moldoveneasca, acest mesaj poate fi tradus astfel: „Oglindă, oglindă, de pe perete, Cine este cel mai sexi dintre ei toţi?”. Probabil că acest comentator internaţional îi are în vedere pe toţi cei de pe lista electorală a Partidului Democrat: Vladimir Plahotniuc, Dumitru Diacov şi tot aşa. Noi nu putem să-i răspundem la întrebare pentru că nu i-am văzut pe ceilalţi goi în baie, admirându-se în faţa oglinzii. Dar credem că un bărbat mai frumos ca Marian Lupu n-are PD, nu în zădar a fost propus de AIE la funcţia de preşedinte. Păcat că deputaţii comunişti nu au înţeles asta. Acum poate doar Vladimir Plahotniuc să-l întreacă pe Marian Lupu la frumuseţe, de asta a intrat pe lista electorală a Partidului Democrat, poare el are mai mult noroc, poate frumuseţea lui Plahotniuc îi va seduce pe comunişti? Cine ştie …

Atât deocamdată. Rămânem cu ochii pe Facebook, poate mai dăm de un politician-narcisist.

Sergiu PRAPORŞCIC, FLUX

Publicitate
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: