Prima pagină > Uncategorized > Votcă, fetişcane şi băieţi în pantaloni scurţi în biroul primarului general al capitalei

Votcă, fetişcane şi băieţi în pantaloni scurţi în biroul primarului general al capitalei

În ultima perioadă, Serviciul de presă al Primăriei municipiului Chişinău expediază redacţiilor din capitală zeci de comunicate de presă şi numeroase fotografii în care îl prezintă pe primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, muncind din răsputeri, atât fizic, cât şi intelectual, pentru binele urbei şi al locuitorilor ei.

Dorin Chirtoacă sădeşte copaci, Dorin Chirtoacă inaugurează monumente, Dorin Chirtoacă deszăpezeşte drumurile, Dorin Chirtoacă încalţă cizmele de cauciuc pentru a se pune pe treabă, Dorin Chirtoacă negociază şi semnează contracte, aduce troleibuze noi din Bielorusia şi tot el le descarcă din tren, Dorin Chirtoacă comemorează victimele de la 7 aprilie şi din toate timpurile, Dorin Chirtoacă astupă gropile din asfaltul străzii, Dorin Chirtoacă le face pe toate în oraşul acesta – asta ar trebui să înţelegem privind pozele expediate de Serviciul de presă al Primăriei Chişinăului. De ce se străduie atât de tare cei de la Serviciul de presă al administraţiei urbei este clar ca bună ziua: Dorin Chirtoacă, copilul teribil al politicii moldoveneşti, cel care a promis, mai întâi, schimbarea, apoi, schimbarea până la capăt, pe parcursul mandatului său de primar general al capitalei de tocmai 4 ani, nu a făcut nimic, dar absolut nimic. Şi acum, când mandatul i-a expirat şi a ajuns în preajma unor noi alegeri locale, Serviciul de presă al Primăriei încearcă să dreagă busuiocul, bombardându-ne pe noi, jurnaliştii, cu sute de poze în care ni-l înfăţişează pe Chirtoacă muncind, în speranţa că se vor găsi niscaiva proşti printre noi care ar crede că Dorinel trudeşte cu adevărat pentru binele cetăţii. Şi mai cred cei care îi fac PR lui Chirtoacă că aceşti jurnalişti, fiind cu adevărat naivi şi proşti, vor publica respectivele poze în ziare şi pe internet, prostindu-i, în felul acesta, şi pe cititori, pe consumatorii de informaţie, care, prostiţi fiind, să mai voteze, la 5 iunie, încă o dată pentru candidatul PL la funcţia de primar general. Acesta este raţionamentul celor care ne trimit sute de fotografii cu primarul general muncind de nu se poate.

Dar cum arată, cu adevărat, Dorin Chirtoacă la locul de muncă, ce face el în biroul său somptuos de primar general al municipiului Chişinău? Că nu munceşte, este clar, pentru că timp de 4 ani nu a realizat nimic în capitală. Dar, dacă nu munceşte, atunci ce face?

Zvonurile că prea tânărul primar la capitalei organizează nişte chefuri de mama focului la Primărie, din seară până-n zori, umblă de mult prin Chişinău. Unii le credeau, alţii nu, spunând că răuvoitorii primarului, oponenţii politici al Partidului Liberal, lansează bârfe defăimătoare pentru a-l ponegri pe sărmanul primar. Acum însă, avem dovada. Pozele sunt originale, făcute chiar de cei din staff-ul primarului. Fiţi atenţi, petrecerea are loc chiar în biroul primarului general al municipiului, cu votcă, coniac Kvint, vin, fete în rochii de seară şi băieţaşi în pantaloni scurţi. Primarul liberal se distrează copios, folosind în interes privat un local public. Primarul organizează bairamuri în timp ce chişinăuienii, cei care l-au adus prin votul lor în funcţia de primar, nu au cu ce-şi plăti facturile. Ei bine, domnilor, iată că asta înseamnă pentru primar schimbarea până la capăt.

Sergiu PRAPORŞCIC, FLUX

  1. mai 6, 2011 la 1:48 am

    Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu