Prima pagină > Ştire > Vitalia Pavlicenco: În unele raioane, foştii comunişti se află la conducerea PLDM

Vitalia Pavlicenco: În unele raioane, foştii comunişti se află la conducerea PLDM

Vitalia Pavlicenco

Foştii comunişti sunt, în unele raioane, la conducerea sau în primele rânduri ale conducerii PLDM, a declarat, în cadrul unei emisiuni al postului „Jurnal TV”, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco.

În opinia preşedintelui PNL, este nevoie de o consolidare a formaţiunilor de dreapta extra-parlamentare în jurul Partidului Liberal sau a „Alianţei Moldova Noastră”, fără a exclude şi un parteneriat cu ex-comuniştii din „Moldova Unită”. În schimb, Pavlicenco exclude orice dialog cu PCRM, reprezentanţii căreia, în opinia ei, sunt „duşmanii naţiunii române, ai Republicii Moldova, o forţă retrogradă, antinaţională, antiromânească şi antieuropeană”. Anterior, unul din foşti membri ai PCRM, Fiodor Negru, a recunoscut că în PL şi PLDM se regăsesc foşti activişti ai Partidului Comuniştilor.

„Mulţi colegi sunt şi în alte partide. Eu aş spune că cunosc foşti comunişti care astăzi se regăsesc în Partidul Liberal şi în Partidul Liberal Democrat. Nu doresc să comentez acţiunile lor, dar acest lucru nu ne împiedică se ne întâlnim, să discutăm problemele care există şi să găsim metode de rezolvare a problemelor”, a recunoscut Fiodor Negru.

Octavian RACU, FLUX

  1. ianuarie 26, 2010 la 7:18 pm

    De PLDM nu mă mir, acolo pot apărea şi foşti comunişti… da de PL chiar mă îndoiesc, daţi măcar un nume…

    şi nu cred că e nevoie de o consolidare, un fost comunist, tot comunist rămâne – că e în Moldova Unită, că e în PD, faptul că au slujit unui regim antinaţional nu se iartă, cel mai bun lucru pe care îl pot face al-de Ţurcanu, Lupu, Stepaniuc şi alţii de ţeapa lor e să plece din politică pentru totdeauna.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: